ATLAS FOODS

ATLAS FOODS Atlas Foods

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 116 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Atlas Foods. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 8:07 Ik ben van Atlasfoods super service gewoon. Paar deze keer was het beneden alle pijl. Meer dan 2u heb en we hewacht. We kregen wel netjes een sms dag door drukte de levering wat lager zou zijn. Paar echt meer dan 2u lager dan voorzien is echt te veel
21 mei 2022 om 19:58 Ik had besteld om 15u. De eerst beschikbaar moment voor levering was 17u15. Atlas foods belde netjes om te zeggen dat dit niet zou lukken. Maar ik kreeg uiteindelijk mijn eten pas om 18u30. Wat toch wel heel laat is. Zet de bezorg momenten mss anders
7 mei 2022 om 20:32 Eten was nog lekker heet van temperatuur. Het eten was goed,zeker voor herhaling vatbaar.
7 mei 2022 om 20:03 Lekkere eten maar bezorgtijd van 2u is echt wel te lang wel echt jammer, want zou vaker willen bestellen. Volgende keer mss beter afhalen…
9 apr 2022 om 20:49 lekker maar wel lang moeten wachten
2 apr 2022 om 15:37 Zoals altijd alles tiptop in orde!
26 mrt 2022 om 21:07 Zoals altijd; Super vers. Super lekker. Correcte levering. Eindelijk een gezonde, smaakvolle maaltijd te bestellen in de omgeving!
19 feb 2022 om 20:43 Penne besteld, spaghetti gekregen. Na 2 u wachten viel dit tegen
13 feb 2022 om 21:05 Pasta all arabiara:zo pikant dat het niet te eten was. Mousaka was ook pikant maar en niet gemaakt zoals de echte.. Wat geen probleem is want ieder mag zijn eigen versie geven maar aardappelen in schil waren niet lang genoeg, en veel te veel olie
13 feb 2022 om 9:18 Heel lekker en vers eten. Het is een uurtje wachten maar dat is het zeker waard!
12 feb 2022 om 21:10 Zeer vers en smaakvol!
11 feb 2022 om 14:11 Zeer late bezorging!! ondanks dat een sms zei "20min". Het eten was wel lekker.