ATLAS FOODS

ATLAS FOODS Atlas Foods

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 93 beoordelingen
13 jan 2022 om 22:58 Chili con carne en pasta carbonara, wauw echt lekker! Wij hebben voor de 2de keer al besteld en is zeker niet de laatste! Echt een aanrader! Super vers slaatje erbij en fatsoenlijk ingepakt! Super snel geleverd!
9 jan 2022 om 23:10 Eten was heel lekker, bezorging was wel wat later, maar dat de begrijpen.
30 dec 2021 om 20:45 Superlekker en vers!
23 dec 2021 om 22:47 Eten was prima wel half uur telaat maar nog lekker warm alleen de bezorger mag wel wat vriendelijk zijn
19 dec 2021 om 20:05 Super lekker! (pasta met broccoli, champignons en pancetta)
18 dec 2021 om 21:58 De vegetarische tajine was echt te goed om geen beoordeling over te schrijven. Super lekker en op een 45-tal minuten geleverd. Ik ga hier vaker bestellen!
18 dec 2021 om 7:43 Lekker! En heerlijk warm. Wel lang wachten..
11 dec 2021 om 20:46 Alles Was weer Heerlijk !!! Tot de Volgende !!.
4 dec 2021 om 19:19 Wij hebben 2u en 10 minuten moeten wachten op de levering van ons eten. Na 1u30 hebben we gebeld en kregen we het antwoord “wij combineren de levering met een andere”. Jammer van de lange wachttijd. Het eten is oké.
2 dec 2021 om 22:25 Bijzonder zorgzaam en lekker klaargemaakt!
26 nov 2021 om 20:19 Bestelling is nooit aangekomen
23 okt 2021 om 22:36 Goed, vers en lekker gegeten. Bestelling was op het uur geleverd en zeer vriendelijke bezorger. Ga ik zeker nog eens bestellen!